top of page
VIEWS

Sanny :

The Storytelling Photographer

image00311.jpeg

Sanny Views

Sandra Irene Veenstra (1971, Amsterdam) is bekroond Storytelling Photographer en werkt onder de naam Sanny Views®.  

 

Sandra focust op de zonnige, kleurige en Sannige kant van het leven. Als je haar ziet, is haar camera nooit ver weg. Wat haar oog ziet, vangt haar camera. Haar werk is als haar persoonlijkheid: kleurrijk, verbindend en urban.

 

Naast het vrije werk dat te koop is, werkt Sandra ook in opdracht. Zo maakt ze onder meer fotoreportages met de opdrachtgever in de hoofdrol. Meer over Sandra’s werk en haar achtergrond is te zien op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Awards, a.o.: Life as a Cinema Award, Hitit Professional Photography Award, The World Wide Street Photography Club Gallery, The Best of One Nite Shot Photography, Red Door Distinction Award, Silver Award Photograpy on the Go (Kabir 2.8), Best of The Day by Little Happiness in Camera

 

Waarom Sanny Views

 Van jongs af aan is Sandra gefascineerd en geïnspireerd door menselijk gedrag en interacties. Ze is ruim 20 jaar internationaal ontwikkelingspedagoge. Sandra zet haar professionele observatie-vaardigheden in om mensen bewust te maken van de zichtbare en onzichtbare effecten van hun handelen. Doel daarbij is de kwaliteit van de interacties te verbeteren, voor mensen in het algemeen en naar kinderen in het bijzonder.

 

De andere kant van de medaille

Sandra is als ontwikkelingspedagoge regelmatig geconfronteerd met de donkere kant van menselijk handelen, zoals (seksuele) kindermishandeling. In 2014 besloot Sandra dat zij ook de zonnige kant van het leven moet blijven zien om maximaal gezond actie te kunnen blijven voeren voor de rechten en empowering van kinderen die de dupe worden gemaakt van (seksuele) kindermishandeling. Met haar project Kid for ChildRights zet zij zich in voor de bewustwording omtrent (seksuele) kindermishandeling, de inzichten over de werkelijke, uiterst schadelijke gevolgen, de broodnodige preventie. Dit is dan ook de andere kant van de medaille.

 

bottom of page